В Березанці відзначили день працівника соціальної сфери (ФОТО)

0
517

У першу неділю листопада вшановують людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія – опікуватись тими, хто потребує допомоги та підтримки.

Прес-служба Березанської громади розповідає про те, що 3 листопада, напередодні професійного свята – Дня працівників соціальної сфери, в залі засідань селищної ради зібрались ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період. Це — соціальні працівники Березанської територіальної громади. 

Завдяки їхній турботі літні люди, інваліди, переселенці, діти та сім’ї, що опинилися в складних життєвих ситуаціях, отримують сьогодні реальну підтримку. 

«Насамперед, я хотів би подякувати кожному з вас за відданість роботі й душевне тепло, яке ви даруєте людям, — звернувся з вітальним словом до учасників заходу очільник громади Валерій Хоміцький. – Впевнений, що люди, яким ви надаєте послуги, з великою вдячністю ставляться до вас. Нехай турбота, яку ви віддаєте кожному своєму підопічному, вертається до вас сторицею. Зичу вам здоров’я і злагоди в родинах. Нехай оберігає вас Господь. Зі святом! Все буде Україна!». 

За словами першої заступниці голови Ірини Компанієнко, яка теж звернулась до присутніх з вітальною промовою, у цій професії немає байдужих людей, у соціальній сфері нашої громади дійсно працюють фахівці з великим, чуйним і щирим серцем. 

За забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення,сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Подяками голови селищної ради були нагороджені соціальні працівники відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я — Лілія ПОПОВИЧ, Михайло ЗІНІН, Ольга СКИБА, Тетяна ЛОШАКОВА; бухгалтер Центру надання соціальних послуг – Тетяна СЮСЕЛЬ та соціальна робітниця Центру надання соціальних послуг Березанської селищної ради — Ганна КУШНІР. 

Подяку Миколаївської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до вирішення проблем соціального захисту населення та вагомий особистий внесок в реалізацію соціальної політики держави отримала соціальна працівниця відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Березанської селищної ради Вікторія МАНДРИК. 

Колектив Березанської селищної ради також приєднався до привітань спеціалістам соціальної сфери . 

«Всі ми знаємо, що найважча робота — це робота з людьми. Адже кожен приходить з різними настроями, думками, з різним характером. Та ви, дорогі наші соціальні працівники, на відмінно справляєтесь з усіма викликами, які постають перед вами. Ви — люди з великими і добрими серцями. Щиро бажаємо вам здоров’я, добра та миру», — зазначено у повідомленні.