На початку грудня 2023 року БФ «Розвиток Коблево» передав допомогу військовим на Запорізький напрямок (ФОТО)

0
229

Волонтери – це ті звичайні люди, завдяки яким тримається українська армія та суспільство з самого початку повномасштабного вторгнення ворожих сил на територію України. Сьогодні волонтерський рух зазнав особливого статусу, волонтери та благодійники мужньо стоять за спиною у військових та допомагають тим українцям, які через війну зазнали складних життєвих обставин.

Під керівництвом Боз Олега Костянтиновича благодійний фонд «Розвиток Коблево», який можна сміливо назвати частиною великої волонтерської родини, підтримує військових та цікавиться їх потребами систематично. На офіційному сайті фонда розповіли, що цього разу благодійники передали на фронт захисникам з Запорізького напрямку продукти, медикаменти та матраци.

«Перш за все, я хочу подякувати кожному, хто допомагає допомагати нашим військовим та щиро вітаю усіх причетних з Міжнародним днем волонтера, який традиційно святкують 5 грудня. Я бажаю всім міцного здоров’я, нехай знаходяться сили та натхнення на подальшу працю, відкриваються нові можливості», — привітав усіх причетних до свята голова БФ «Розвиток Коблево Олег Боз.

Варто також зазначити, що початок широкомасштабного вторгнення в Україну 2022 року застав український волонтерський рух вже сформованим, досвідченим та готовим до найскладніших викликів, а повсякчасна допомога українським захисникам в отриманні технічних засобів, транспорту та сучасного спорядження стала одним з надзвичайно значущих напрямів діяльності.