Вогнеборці ліквідували пожежу в одному з сіл Березанської громади

0
229

5 грудня надійшло повідомлення про пожежу по вул. Гетьмана Сагайдачного с. Комісарівка Березанської територіальної громади Миколаївського району. В повідомлені йшлось про те, що пожежа виникла в одній із кімнат приватного житлового будинку. На місце направлено відділення 8 ДПРЧ. По прибуттю стало відомо, що власник оселі отримав опіки лівого стегна 1-2 ступеню та доставлений до лікарні. Пожежу ліквідовано на площі 40 кв. м, її спричинило порушення правил пожежної технічної експлуатації електропобутових приладів.

Також у відомстві повідомили, що 4 грудня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Чистій с. Степове Степівської територіальної громади Миколаївського району. На місце направлено відділення 19 державної пожежно-рятувальної частини. Пожежу на площі 30 кв. м ліквідовано, її причина встановлюється. Вогнем знищені речі домашнього вжитку, меблі книги.

Всього до ліквідації пожеж від ДСНС залучалось 8 рятувальників та 2 одиниці техніки. Додатково працювали вогнеборці місцевої пожежної охорони с. Широколанівська співробітники поліції, аварійна бригада АТ «Миколаївобленерго» та бригада швидкої медичної допомоги.