У річках Миколаївської області купатися не заборонено — Віталій Кім

0
241

У Миколаївській області не діє заборона на купання у внутрішніх водах. Про це повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім під час телемарафону, пишуть Новини-Н.

За його словами, повна заборона купання діє на узбережжі Чорного моря, проте внутрішніх вод Миколаївської області це не стосується.

«Обмеження є на узбережжя Чорного моря повністю. Це справді небезпечно, днями прибило ще одну міну, яку військові знешкодили. Там купатися не можна, і люди з розумінням до цього ставляться. Щодо внутрішньоводних каналів і річок, то ми не забороняємо (купатися, — прим. ред.), тому що розуміємо, що людям треба отримувати вітаміни і якось відпочивати. Я вважаю, що відпочинок на воді – це краще, ніж у нічному клубі», — сказав Кім.

Губернатор зазначив, що у Коблевому та Рибаківці люди свідомо не йдуть до води, оскільки розуміють, що існує загроза.

«Одеса стоїть на Чорному морі, а Миколаїв стоїть на лимані. Очаків постійно обстрілюють, тому там люди всі розуміють, що не мають можливості купатися. У нас Коблево та Рибаківка, де це свідомо не роблять, бо там є справді загроза та обмеження. Це поєднання факторів та відповідальності громадян», — розповів він.