На честь Дня Незалежності в Березанській громаді відзначено подяками місцевих жителів (ФОТО)

0
815

Сьогодні всі українці відзначають Велике державне свято. День Незалежності в серцях українців став новою точкою відліку в житті кожного з нас, дав нам почуття самоствердження, відчуття волі та суверенності. А в душі кожного українця палає вогонь патріотизму та гордості за свою Вітчизну, бажання розбудовувати, захищати свою рідну країну. 

Березанщина в кожному селі має багато людей, які зробили значний внесок в розвиток громади і захист держави. Як розповіли у прес-службі Березанської громади, традиційно до 32-ої річниці Незалежності України розпорядженням Березанського селищного голови Валерія Хоміцького від 22.08.2023 № 303-р. Подяки отримали: 

КАРАЖЕЙ Геннадій та Надія за активну життєву позицію, творчий підхід у справі виховання активного, творчо обдарованого, патріотично налаштованого сина Рената. 

Ренат – вихованець Березанського Будинку творчості школярів Березанської селищної ради з 5-річного віку. Займається в гуртках вокалу, народної хореографії, театральному та фольклорному. Активний учасник всіх заходів, що проводяться в громаді та за її межами. Неодноразовий переможець обласних конкурсів «Арт-мікс», «Барви надії», «Поетична пристань». Учасник та переможець Міжнародних конкурсів «Чорноморські ігри 2023», «НУМ.О М-KIDS FEST 2023». Батьки Рената також є активними і небайдужими помічниками у житті та роботі позашкільного закладу.  

ШЕВЧЕНКО Іван за активну життєву позицію, постійну підтримку волонтерського руху, участь у благоустрої, вагомий внесок у агропромисловий розвиток та з нагоди відзначення Дня Незалежності України. 

Іван Шевченко, мешканець с. Комісарівка, одноосібник, займається обробітком земельних ділянок, на яких вирощує ягідні та овочеві культури, забезпечуючи цією продукцією жителів громади. Іван Іванович – ініціатор, організатор і активний учасник заходів з проведення ямкового ремонту доріг в селі. Постійно підтримує ініціативи з благоустрою рідного села. З першого дня війни є активним учасником волонтерського руху громади на підтримку ЗСУ (фінансовою допомогою та власною агропродукцією). 

ЧЕРЕПІНСЬКИЙ Анатолій за активну життєву позицію, допомогу, підтримку жителів Лиманівського старостинського округу та з нагоди відзначення Дня Незалежності України. 

Анатолій Черепінський, пастор церкви «Слава Богу» в Лиманах, проводить організаційну та благодійну діяльність протягом 10 років: організовує дитячі літні табори відпочинку в Лиманах та забезпечує приїзд дітей з Михайлівки, Новоселівки, Вікторівки, організовує виїзні прийоми лікарів до села, роздає потребуючим гуманітарні продуктові набори, одяг, ліки, підтримує людей, які потрапили у складні життєві обставини.