Голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз отримав орден «Слава України»

0
537

Сьогодні, 24 серпня, на честь Дня Незалежності України, засновника та очільника Благодійного Фонду «Розвиток Коблево» Олега Боза було урочисто нагороджено почесною відзнакою Збройних сил України, а саме орденом «Слава України».

Про це розповіли на офіційному сайті БФ «Розвиток Коблево».

Благодійний фонд «Розвиток Коблево» на чолі з Олегом Бозом з перших днів повномасштабного ворожого вторгнення на українські землі займається допомогою військовослужбовцям, підтримує ЗСУ та наших захисників, а також надає посильну допомогу цивільному населенню та допомагає медикам та медичним установам, тому така нагорода для голови благодійницької організації цілком заслужена.

«Дякую Збройним силам України за вручення мені ордена у такий значний для нашої країни день! Також хочу привітати зі святом кожного, хто бориться сьогодні за нашу незалежність!», — прокоментував відзнаку Олег Боз.

Діяльність волонтерів та благодійників під час війни стала невід’ємною частиною сучасного суспільства. Зокрема, БФ «Розвиток Коблево» в майбутніх планах має намір продовжувати підтримувати українців та військових та реалізовувати численні благодійні ініціативи.

«З впевненістю можу сказати, що ми й надалі підтримуватимемо українців та наших захисників, яким ми приділяємо сьогодні особливу увагу. Нашу країну боронять люди, завдяки яким ми маємо «завтра», тому я вважаю, що підтримка армії та військових – це наше спільне зобов’язання на сьогоднішній день», — вважає Олег Боз.

На сьогодні благодійницькі ініціативи можна сміливо назвати сучасним трендом у суспільстві українців, який об’єднав багатьох однодумців, небайдужих до квітучого майбутнього незалежної України.