В селах Миколаївського району встановлять сирени

0
759

У Миколаївській ОВА витратять 3,6 мільйони гривень на монтаж сирен в 100 селах області.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorrо, пишуть НикВести. 

Управління з питань цивільного захисту Миколаївської облдержадміністрації шукає виконавця послуг з монтажу 100 штук сирен «С-40К» та налагоджування встановленого обладнання з підключенням його до територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення (ТАСЦО) Миколаївської області.

Нагадаємо, що сирени були закуплені за 2 мільйони 330 тисяч гривень. Їх придбали у ФОП «Пилипів Сергій Андрійович».

Серед іншого вказано технічні умови до  пристрою управління електромоторними сиренами та вимоги до монтажних організацій:

  • Дистанційна активація сирени сигналом: «Загроза» («УВАГА ВСІМ»). Тривалість включення сирени хвилеподібним тоном сигналу «Загроза» -3хв;
  • Дистанційна активація сирени сигналом: «Кінець Загрози». Тривалість включення сирени постійним тоном сигналу «Кінець загрози» — 30с.

Також вказано, що має бути чотири способи активації сирен: з  АРМ ТАСЦО, автоматично  синхронізацією  по API з сервером застосунка «Тривога», через автономне програмне забезпечення та ручна активація.

Аукціон стартує 29 травня. Переможець повинен буде до кінця року встановити сирени в 100 селах Миколаївського та Баштанського районів. Гарантійні зобов’язання — не менше 12 місяців.