БФ «Розвиток Коблево» надав допомогу Територіальному Центру Соціального Обслуговування Коблівської сільської ради

0
379

БФ «Розвиток Коблево» завершив виконання проекту «Підготовка до зимового періоду через посилення спроможності та покращення побутових умов проживання осіб з особливими фізичними потребами у відділенні стаціонарного догляду Територіального Центру Соціального Обслуговування Коблівської сільської ради».

Як було і заплановано, ми надали цільову допомогу людям з інвалідністю, хворим, одиноким, людям, які не здатні до самообслуговування та не мають власного житла, особам, які залишилися без підтримки рідних людей, серед яких жінки та чоловіки похилого віку, що перебувають у відділенні стаціонарного догляду Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коблівської сільської ради в селі Тузли.

Очільник Фонду Олег Боз разом зі своєю командою самостійно доставили в Терцентр теплі речі, одяг, посуд, прилади, техніку, засоби реабілітації та обладнання для покращення санітарно-гігієнічних умов перебування проживаючих та персоналу в закладі стаціонарного догляду.

Представники та підопічні відділення стаціонарного догляду Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коблівської сільської ради в селі Тузли висловили щиру подяку за надану вкрай необхідну для їх закладу та людей, що в ньому проживають допомогу.

«Для наших мешканців відділення стаціонарного догляду Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коблівської сільської ради Благодійний Фонд «Розвиток Коблево» надав чуттєву допомогу, за що ми вдячні їм за постійну турботу та увагу до наших проблем. Ми вражені тією кількістю допомоги, яку ми сьогодні отримали. Тепер наші підопічні забезпечені необхідним. Велика подяка також британському та ірландському народам за надану нам допомогу! Ви неймовірні!!!» — висловив свою подяку колектив Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коблівської сільської ради.

«Ми сьогодні отримали чудову допомогу від наших благодійників – Фонду «Розвиток Коблево». Це теплі речі, одяг, посуд, побутова техніка, засоби реабілітації та обладнання для покращення санітарно-гігієнічних умов перебування проживаючих в нашому закладі стаціонарного догляду за людьми похилого віку. Ми дуже задоволені за надану підтримку, відчуваємо постійне піклування та відгук на наші потреби. Дякуємо, що піклуєтесь про людей похилого віку, інвалідів, що не забуваєте про нас», — висловили свою подяку представники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коблівської сільської ради.

«Нам вдалося успішно реалізувати ще один проект! Щира вдячність усім причетним та команді волонтерів нашого фонду! Працюватиме й надалі у цьому ж напрямку!», — поділився засновник та очільник БФ «Розвиток Коблево Олег Боз.

Нагадаємо, що БФ «Розвиток Коблево» став переможцем в конкурсі міні-грантів «Survivor and community-led crisis response (SCLR) in Ukraine»/ «Підтримка