БФ «Розвиток Коблево» надав допомогу у вигляді альтернативних джерел живлення закладам соціальної інфраструктури Коблівської громади (ФОТО)

0
327

В рамках виконання грантового проекту «Забезпечення альтернативними джерелами живлення закладів соціальної інфраструктури Коблівської громади» представниками БФ «Розвиток Коблево» було надано цільову допомогу закладам соціальної інфраструктури Коблівської громади для подолання виклику/вирішення наявної проблеми, пов’язаної з раптовими відключеннями електрики.

Під час зустрічі з представниками соціальних закладів (шкіл та дитячих садочків) в селах Новофедорівка, Тузли, Виноградне та інших сіл Коблівської громади їх представники висловлювали щиру подяку за надану для їх закладів допомогу.

«Для Новофедорівського ліцею це досить вагома допомога, ми вдячні за турботу та увагу до наших проблем. Ми сьогодні отримали для потреб Новофедорівського ліцею генератор та 2(два) акумулятори, які нам дуже потрібні на випадок відключення електрики. Тепер ми маємо можливість зарядити гаджети, бути зі світлом та інтернетом. Велика подяка британському та ірландському народам за надану нам допомогу, що Ви самовіддано допомагаєте нашій ненькі Україні!! Ви справжні ДРУЗІ України!!! Миру та процвітання Вам!» — висловили свою подяку представники Новофедорівського ліцею Коблівської сільської ради.

«Ми дуже задоволені за надану підтримку нашому садочку, відчуваємо піклування та відгук на наші потреби. Ми отримали генератор та два акумулятори для нашого закладу дошкільної освіти «Золотий півник», про які ми давно просили, щоб мати альтернативне джерело живлення при раптовому відключенні електрики. Як результат, ми маємо надійну техніку, будемо зі світлом, інтернетом, матимемо можливість підігріти їжу, а також бути на зв’язку. Дякуємо, що піклуєтесь про дітей, що допомагаєте Україні!», — висловили свою подяку представники Виноградненського ЗДО «Золотий півник» Коблівської сільської ради.

«Проект успішно реалізовано, щиро дякуємо всім причетним та нашій команді волонтерів!», — висловив подяку голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Костянтинович Боз.

Нагадаємо, що БФ «Розвиток Коблево» став переможцем в конкурсі міні-грантів «Survivor and community-led crisis response (SCLR) in Ukraine»/ «Підтримка ініціатив спільнот», який проводив МБФ «Альянс громадського здоров’я».