Голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз підтримав військовослужбовців

0
905

Благодійний фонд «Розвиток Коблево» на чолі з його засновником Олегом Костянтиновичем Бозом знов передав допомогу українським військовослужбовцям. Цього разу благодійникам вдалося доставити для захисників нові колеса для автівок, а також тепловізор, безкаркасні ноші та тактичні активні навушники, монокуляри та багато інших корисних речей.

«Хочу зазначити, що команда Благодійного фонду «Розвиток Коблево» працює щодня та знаходить можливість допомогти нашим захисникам. Сьогодні саме військові потребують підтримки як з боку держави, так і суспільства, тому всі наші сили наразі спрямовані на те, щоб допомагати та підтримувати тих, хто з перших днів воєнних дій в Україні, а зокрема й Миколаївської області, захищає цілісність та незалежність нашої країни», — розповів Олег Боз.

Діяльність фонду спрямована не тільки на допомогу армії – також благодійники підтримують і цивільне населення, зокрема ті категорії жителів громад, які вкрай потребують підтримки та турботи.

«Я вважаю, що прояв доброти та підтримки в такі непрості для нашої країни часи – це невеликі, але впевнені кроки до майбутньої перемоги. Також я хочу висловити глибоку вдячність усім партнерам, волонтерам, колегам та друзям, які допомагають нашим захисникам», — зазначив благодійник.

Також нагадаємо, що команда БФ «Розвиток Коблево» веде активну діяльність, спрямовану на надання допомоги армії та мирному населенню з перших днів вторгнення агресора, намагаючись бути небайдужими до потреб українських захисників.