На обласному огляді «Театральні бувальщини» артисти Березанщини посіли призові місця

0
225

9–14 листопада дистанційно відбувся обласний огляд «Театральні бувальщини», до якого долучилося 33 колективи (понад 100 учасників) з Баштанської, Березанської, Березнегуватської, Бузької, Благодатненської, Братської, Воскресенської, Врадіївської, Доманівської, Інгульської, Казанківської, Коблівської, Новоодеської, Синюхинобрідської громад, міст Миколаєва та Южноукраїнська, розповіли у пресслужбі Березанської громади.  

Учасники конкурсу презентували свою творчу програму у восьми номінаціях: гумор, конферанс, співаний гумор, малі форми, фольклорно – обрядовий театр, дорослий аматорський театр, дитячий аматорський театр, молодіжні та студентські театри. 

Найбільша кількість творчих робіт була представлена у номінації «Гумор». І це дуже добре, що у цей важкий час наші заходи надихають учасників працювати, посміхатися та отримувати задоволення від творчості. 

За результатами обласного огляду «Театральні бувальщини 2023» перше місце посіла Наталя ФРАНГОВА — Вікторівська філія Березанського СБК, номінація «Гумор»; а третє місце зайняла Кіра МАНДРИК — Дмитрівська філія Березанського СБК, керівниця Наталія Шевченко, номінація «Гумор». 

Коблівську громаду представили театральний колектив «РОЗВАЖАЙ-2» — Новофедорівська СБК- філія, керівник Зиміна Катерина в номінації «Дитячий аматорський колектив», які отримали третє місце, та удет «ПЕРЕСМІШНИК» — Ірина Білик, Наталія Свирикова «Коблівський центр дозвілля та розвитку особистості» в номінації «Малі форми», які отримали третє місце. 

Вітаємо наших землячок з прекрасною і блискучою перемогою. Від душі бажаємо ще не раз приймати участь у подібних заходах і з кожним разом дивувати всіх глядачів і справедливе журі своїми дивовижними талантами, здібностями і можливостями.