Культурні діячи сіліьських клубів Коблівської громади готують новий репертуар (ФОТО)

0
309

Працівники Новофедорівського та Українського сіліьских клубів-філій Коблівського центру дозвілля та розвитку особистості готують для своїх відвідувачів та шанувальників новий репертуар, а також продовжують репетиції, про що розповіла кореспондентові koblevo.news директор КУ «Коблівський центр дозвілля та розвитку особистості» Оксана Годун, яка відвідала культурні заклади 27 вересня.

Пані Оксана також відзначила відданість та прагнення до своєї справи обох керівниць сільських клубів.

«Мені здається, що з такою завзятістю, з якою працює Тетяна Душко, мікрофон запрацює навіть якщо його увімкнути у дерево», — шуткує Оксана Годун.

Також культурна діячка розповіла про Новофедорівський СБК-філію.

«Там як завжди — все живе. Потрапила на репетицію до ансамблю «Друга молодість», середній вік яких 75 років! Артисти вивчають нові пісні. Скільки ж було там вогню! Я отримала масу задоволення, а про те, як працює Катерина Михайлівна (керівниця Новофедорівського СБК-філії) та скільки своєї енергії вона віддає — не вистачить ніяких слів», — розповіла пані Оксана. 

Також Оксана Годун наголошує, що саме творчі люди дарують красу. Тому що для них це не просто робота, а радість, яку вони бажають подарувати іншим.

«І саме цим живете Ви. Кожному з вас, хто працює над збереженням та популярізацією нашої культури, низький уклін за вашу працю. Дякую!»