У лютому 2024 року голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав військовим допомогу (ФОТО)

0
181

Благодійний фонд «Розвиток Коблево» надалі тримає впевнений рух в напрямку допомоги українським військовослужбовцям.

Так, як розповіли на офіційному сайті БФ «Розвиток Коблево», на початку лютого захисникам з Запорізького напрямку, Очакова та Херсона волонтери фонду передали буржуйки, ліки та продукти, аби підтримати моральний дух українських військових, які боронять та відстоюють країну та її цілісність.

«Ми не припиняємо роботи в напрямку підтримки наших військовослужбовців. Щойно з’явилася така можливість – і ми передали захисникам необхідні для них речі – продукти, лікарські засоби та буржуйки, які є особливо необхідними для військових у їх побуті взимку», — розповів очільник фонду Олег Костянтинович Боз.

З моменту вторгнення загарбницьких військ на територію України, БФ «Розвиток Коблево» спрямував загальні зусилля саме на підтримку армії та ЗСУ.

«Майже два роки наша країна перебуває у стані війни. Завдяки нашим захисникам та захисницям ми можемо сьогодні жити вільно. Хлопці боронять країну, захищають нас та наших дітей, за що ми повинні буди вдячні та допомагати тим, чим можемо», — вважає голова БФ «Розвиток Коблево».