В Березанській громаді обговорили перейменування вулиці одного з населених пунктів

0
959

12 січня в селі Андріївка відбулася зустріч громадян за участі селищного голови Валерія Хоміцького, заступниці голови Людмили Кравцової, депутата селищної ради Ігоря Чапчая, керівника КП «Березань» Аркадія Курічука, начальниці відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Березанської селищної ради Віри Заблоцької та представниці відділу земельних ресурсів Катерини Зелінської.

Як зазначили у прес-службі Березанської громади, на порядку денному зустрічі головним було питання перейменування вулиці Чкалова, але Валерій Альбінович, відкриваючи зібрання, запропонував учасникам сходу обговорити найбільш проблемні питання села та намітити шляхи їх вирішення. 

Стосовно перейменування вулиці Чкалова, присутніми було запропоновано три варіанти – Левадна, Соснова та Хутірська. Але в процесі дискусії вирішили зупинитись на Сосновій. Всі присутні на сходці андріївці, одноголосно підтримали цю нову назву.

Незважаючи на те, що Андріївка розташована в двох кілометрах від Березанки і всі комунікації працюють належним чином, деякі проблеми все ж таки потребують спільного вирішення. Тож в ході зустрічі мешканці Андріївки підняли питання, що стосуються життєдіяльності населеного пункту, такі як належне забезпечення якісною питною водою, налагодження вуличного освітлення, надання соціальної підтримки відповідним верствам населення, використання земельних ділянок, спорудження та облаштування дитячого майданчика та інше.

За результатами зустрічі Валерій Хоміцький доручив відповідальним спеціалістам вжити заходи щодо вирішення проблемних питань, що турбують населення та доповісти про їх виконання на черговій зустрічі з андріївцями вже через два-три місяці. 

На завершення селищний голова Валерій Хоміцький побажав всім скорішої Перемоги, здоров’я та добробуту.