В січні 2024 року очільник БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав чергову партію допомоги військовим на запорізький напрямок

0
247

В середині січня 2024 року команда волонтерів Благодійного фонду «Розвиток Коблево» передала українським захисникам, що боронять країну на запорізькому напрямку, чергову партію допомоги. Військові були дуже задовільні отримати такі речі як форма, теплий одяг, взуття, засоби гігієни та різноманітні продукти харчування, про що розповіли на офіційному сайті БФ «Розвиток Коблево».

Зазначимо, що БФ «Розвиток Коблево» систематично надає допомогу захисникам з цього та інших напрямків, завжди цікавлячись їхніми потребами у військовому побуті.

«Нашому фонду дуже приємно розпочинати рік з нових та добрих справ. Розуміючи, що зима на фронті є особливо важкою, ми підтримали наших захисників та захисниць, передавши їм теплі речі, форму, провізію, засоби гігієни та інше. Працюємо надалі, підтримуючи моральних дух наших бійців», — зазначив голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз.

Також варто акцентувати, що наразі тривають багаточисельні волонтерські збори в підтримку ЗСУ та військовослужбовців, до яких завжди залучається команда волонтерів БФ «Розвиток Коблево» на чолі із головою благодійної організації Олегом Костянтиновичем Бозом.

«Намагаємося не залишатися осторонь від нагальних потреб військових та армії. Як я казав раніше – сьогодні у нас допомога військовим та ЗСУ у пріоритеті, тому разом із однодумцями донатимо на автівки та спорядження для наших захисників. Щира подяка усім причетним за смпільну допомогу!», — поділився Олег Боз.

Також, як і раніше, фонд не залишає без уваги соціальну сферу, активно залучаючи свої сили на надбання грантів та нових можливостей, аби покращити суспільний добробут у Миколаївському районі та Коблівській громаді.