В Миколаївському районі на трасі М-14 горіло легкове авто

0
317

26 грудня та в ніч на 27 підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідували п’ять пожеж, 3 з яких в житловому секторі, 2 — на транспорті, про що повідомили у прес-службі відомства. 

Так, пожежі в приватних житлових будинках виникли: у м. Первомайськ Первомайської територіальної громади Первомайського району, у с. Привільне Привільненської ТГ Баштанського району та у м. Вознесенськ Вознесенського району. У всіх епізодах причини займання встановлюються. Завдяки своєчасно вжитим заходам вогнеборцям вдалось вберегти помешкання від повного знищення. 

Автомобіль ВАЗ 21099 загорівся через коротке замикання електромережі в смт Березнегувате Баштанського району. Інша пожежа Volswagen Touran виникла на трасі М-14 “Одеса-Мелітополь-Новоазовськ” поблизу с. Маловарварівка Веснянської ТГ Миколаївського району. Її причина встановлюється. 

Загалом від ДСНС до гасіння залучались понад 20 вогнеборців, 7 одиниць спецтехніки. На одній з пожеж працювали вогнеборці місцевої пожежної охорони “Привільне”.