На обласному огляді «Зимовий мікс» артисти Коблівської громади отримали призови місця

0
255

З 22 по 26 січня 2024 року дистанційно проведено обласний огляд «Зимовий Мікс». Це щорічний захід, що традиційно проходить у січні та охоплює весь зимовий цикл свят, звичаїв та обрядів, починаючи з грудня й до кінця лютого. 

«Зимовий Мікс» є багатожанровим й проводиться з метою відродження, збереження та популяризації нематеріальної культурної спадщини України, розвитку аматорської творчості, організації змістовного дозвілля, патріотичного, естетичного виховання дітей та молоді на основі новорічно-різдвяних українських народних звичаїв та обрядів. До участі в огляді долучилося 289 виконавських одиниць (понад 1000 учасників) з 41 територіальної громади.

Коблівську громаду представляли у цьому конкурсі учасники з Новофедорівського та Рибаківського СБК — філій, розповіли у прес-службі громади.  Підсумки конкурсу «Зимовий Мікс» вже оголошені. Вітаємо учасників номінацій » Музичного мистецтва» та » Театрального мистецтва » за їх високу майстерність та оригінальний підхід до виконання номерів. 

МУЗИЧНИЙ ЖАНР:
Номінація «Вокальне мистецтво»
І місце, АНАСТАСІЯ ПОЛІЩЮК
Новофедорівський СБК-філія
Коблівська громада
Керівниця Катерина Зиміна

Номінація «Вокальне мистецтво. Солісти» V категорія. 

II місце, Вокальне тріо «МАМИН ОБЕРІГ»
Рибаківський СБК-філія
Коблівська громада
Керівниця Зоя Манзик

Номінація «Вокальне мистецтво. Ансамблі» V категорія.

III місце, Вокальний ансамбль «ВІДРОДЖЕННЯ»
Новофедорівський СБК-філія
Коблівська громада
Керівниця Катерина Зиміна

Номінація «Вокальне мистецтво. Ансамблі» I категорія.

Театральне мистецтво:
II місце, Театральний колектив «РОЗВАЖАЙ»
Новофедорівський СБК
Коблівська громада
Керівниця Катерина Зиміна

Номінація «Новорічні вистави» ІІІ вікова категорія.

«Я від усієї душі вітаю Вас з перемогою в конкурсі! Хоча у мене навіть не було сумнівів, що це станеться, моя віра була твердою і непохитною. Я хочу побажати Вам таких же перемог по життю, щоб все у Вас виходило так само легко і просто, як Вам би цього хотілося. Нехай ніякі негаразди не вибивають Вас з колії, а лише наполегливість і воля приводять до перемоги. Вітаю!!!», — привітала переможців директорка Коблівського центру дозвілля та розвитку особистості Олена Корсікова.