У Березанці виставлять на продаж два об’єкти держвласності

0
1613

20 грудня відбудуться аукціони з продажу трьох об’єктів державної власності у Миколаївській області.

Про це «Новинам-N» розповів заступник начальника Регіонального відділення Фонду держмайна по Одеській та Миколаївській областях – начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Миколаївській області Олег Сокіл.

Йдеться про такі об’єкти:

  • адміністративна будівля загальною площею 99,8 м², розташована у Березанці. Стартова ціна – 103 370 грн;
  • нежитлове приміщення, адмінбудівля площею 116,1 м², з трьома сараями, вбиральнею, басейном, двома огорожами та замощенням, розташоване у Березанці. Стартова ціна – 304 080 грн;
  • нежитлове приміщення загальною площею 541,6 м², із вбиральнею, замощенням та басейном, розташоване у Токарівці Вознесенського району. Стартова ціна – 488 330 грн.

Детальна інформація про кожен об’єкт малої приватизації Миколаївської області з фотографіями розміщена на сайті Фонду держмайна України та сайті Миколаївської обласної військової адміністрації.

«Крім того, щомісяця управління регіонального відділення проводить зустрічі у форматі ZOOM-конференцій, на яких доводить актуальну інформацію з питань приватизації та оренди. Інформація про планові заходи розміщується в телеграм-каналі управління.

Слід також зазначити, що згідно із Законом України «Про приватизацію державного та комунального майна» для проведення аукціонів під час воєнного стану необхідна ініціатива потенційних покупців (фізичних та юридичних осіб). Таким чином, для початку робіт з приватизації об’єктів малої приватизації в Миколаївській області очікуємо на лист потенційних покупців про намір їх приватизації», — додав Олег Сокіл.