На позачерговій сесії Березанської селищної ради відбулася зустріч із дирекцією ДТЕК Тилігульської ВЕС

0
281

30 листопада в сесійній залі Березанської селищної ради під головуванням очільника селищної ради Валерія Хоміцького відбулася позачергова XХХХVІ сесія 8 скликання, в роботі якої взяли участь 19 депутатів, повідомляють у прес-службі Березанської громади.

Розпочали пленарне засідання з хвилини мовчання, вшанувавши пам’ять загиблих захисників і захисниць та мирного населення.

Перед початком роботи сесії відбулась зустріч з директором ДТЕК Тилігульської ВЕС Олегом Соловйом, який розповів про діяльність товариства та окреслив плани на співпрацю з Березанською громадою на наступні роки. Затим відбувся конструктивний діалог між представниками ДТЕК Тилігульської ВЕС та депутатами селищної ради, завершенням якого стало підписання Меморандуму про співпрацю на 2023-2025 роки. Важливість підписання Меморандуму полягає в тому, що менеджмент компанії, органи місцевого самоврядування та мешканці об’єднують зусилля заради спільної мети – створення кращих умов для проживання, праці та відпочинку на території громади. Партнерський підхід до вирішення соціальних проблем дозволяє вибрати дійсно значущі для розвитку громад проєкти, підвищити ефективність вирішення поставлених завдань.

Всього на порядок денний сесії було винесено 18 питань, всі рішення були прийняті одноголосно, окрім одного – про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України.

Депутати внесли зміни до Програми «Питна вода по Березанській селищній раді на 2022-2025 роки», в якій безпосередньо йшлось про забезпечення водою жителів Комісарівки. Затвердили комплексну Програму «ТУРБОТА» Березанської селищної ради на період 2024-2025 роки та Програму захисту прав дітей Березанської селищної ради «Дитинство» на три роки.

Також було підтримано зміни до місцевого бюджету та ряд інших важливих питань життєдіяльності громади.

Всі рішення сесії будуть опубліковані на офіційному сайті Березанської громади згідно чинного законодавства у 5-денний термін з моменту їх прийняття за посиланням: https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1701348330/