«Спільнота підприємців Коблево» разом із очільником Олегом Бозом передали допомогу військовим на Запорізький напрямок (ФОТО)

0
281

Команда «Спільноти підприємців Коблево» разом із засновником та головою організації Олегом Боз згуртувалися аби підтримати захисників, які боронять країну на Запорізькому напрямку, розповіли на офіційному сайті організації. Підприємці передали військовим медикаменти, продукти, матраци, ковдри та інші  потрібні у військовому побуті речі.

Як зазначив голова організації, наразі бізнес переживає нелегкі часи, але «Спільнота підприємців Коблево» знайшла можливість та засоби для допомоги українським військовослужбовцям.

«Відбуваються дійсно важкі часи, особливо це стосується малого середнього бізнесу, кожен проходить певне випробування. Але той, хто має бажання допомагати нашим захисникам наблизити перемогу – завжди знайде час, засоби та нові можливості», — вважає голова «Спільноти підприємців Коблево» Олег Боз.

Варто також зазначити, що кожен з бізнесменів та підприємців має власну історію, яка після повномасштабного вторгнення розділилася на «до» і «після». А ще багато з них практично не афішують свою благодійність, але навіть у найтемніші часи завжди є місце для світлих історій та добрих людей.    

Допомагати військовим та підтримувати ЗСУ також у найближчих планах Спільноти. Зокрема, команда «Спільноти підприємців Коблево» регулярно збирає кошти на автівки та інше обладнання для воїнів ЗСУ Миколаївського району та області, які допомагають нашим захисникам наближати перемогу.