На початку листопада голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав допомогу військовим до Бахмуту

0
241

Благодійний фонд «Розвиток Коблево» на чолі із його засновником та головою Олегом Костянтиновичем Бозом продовжують підтримувати українських військовослужбовців, які боронять країну на гарячих напрямках. Так, на початку листопада військові, які виконують бойові завдання на Бахмутському напрямку, отримали від благодійної організації 50 комплектів із засобами особистої гігієни, про що розповіли на офіційному сайті БФ «Розвиток Коблево».  

«Допомагаємо сьогодні з вірою та надією на наше мирне «завтра»! Я впевнений, що будь-яка допомога завжди підтримує бойовий дух наших військових. Сьогодні кожен з нас робить свою справу. Вони – боронять нашу країну, кожного дня ризикуючи своїм життям, а наша задача  — допомагати та сприяти військовим та ЗСУ в цілому», — вважає очільник фонду.

Крім того, що БФ «Розвиток Коблево» систематично передає гуманітарну допомогу військовослужбовцям на фронт, волонтерська організація також бере активну участь у зборах коштів на придбання тактичного спорядження та обладнання для військових Миколаївської та інших областей України.

«Моя особиста позиція, як і позиція нашого благодійного фонду полягає в тому, що ми щодня шукаємо нові можливості для підтримки ЗСУ. Також я вдячний кожному, хто допомагає нам допомагати», — також зазначив Олег Боз.

Сьогодні можна з впевненістю стверджувати, що волонтерський та благодійницький фронт став невід’ємною частиною сучасної суспільної культури українського народу, а добровільні помічники армії, благодійницькі організації та фонди стали для військовослужбовців додатковим та надійним щитом у боротьбі із ворожою країною-агресором.