Наприкінці листопада голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав чергову партію допомоги захисникам на Запорізький напрямок

0
141

Чергова партія допомоги від БФ «Розвиток Коблево» та безпосередньо його очільника Олега Костянтиновича Боза дісталася захисників-військовослужбовців України, які боронять країну на Запорізькому напрямку. Благодійники передали військовим теплі ковдри, медикаменти та продукти – те, що ніколи не буває зайвим у суворому військовому побуті.

«Вважаю, що в першу чергу необхідно підтримувати бойовий дух наших захисників. З приходом похолодання і погіршенням погодних умов нашим хлопцям доводиться ще складніше, дуже хочеться їх підтримати», — вважає очільник фонду Олег Боз.

Важливо відзначити, що сьогодні допомога від благодійників та волонтерів для українських військовослужбовців, має велике значення. Дружній рух небайдужих осіб, які об’єднуються у спільній справі заради підтримки української армії та ЗСУ, набув особливого статусу під час повномасштабного ворожого вторгнення на територію нашої країни.

Благодійний Фонд «Розвиток Коблево» має активну позицію у підтримці армії та військових з перших днів війни, завжди охоче приймає участь у спільних масштабних зборах на тактичне обладнання та приладдя для українських захисників. 

Сьогодні, завдяки спільній взаємодії БФ «Розвиток Коблево» та подібних благодійних організацій, волонтерів із військовослужбовцями, можна сміливо стверджувати, що країна кожного дня впевненими кроками наближує нашу майбутню перемогу.