Голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз на початку вересня 2023 року передав інвалідні візки відділенню стаціонарного догляду у с. Тузли

0
327

Благодійний фонд «Розвиток Коблево» продовжує підтримувати соціальну сферу життя Миколаївської області. Так, на початку вересня 2023 року голова фонду «Розвиток Коблево» Олег Боз передав чергову допомогу у виді інклюзивного обладнання, а саме інвалідні візки до Відділення стаціонарного догляду для постійного проживання Територіального центру соціального обслуговування Коблівської сільської ради, яке знаходиться у с. Тузли.

Про це розповідають на офіційному сайті Благодійного фонду «Розвиток Коблево».

«Сьогодні, коли триває війна за свободу та майбутнє України, наш головний обов’язок – підтримувати один одного та допомагати тим, хто цього потребує. Благодійний Фонд «Розвиток Коблево» опікувався центром соціального обслуговування й до повномасштабного вторгнення. Розуміючи важливість підтримки соціальної сфери наших громад, ми систематично надаємо допомогу цьому центру. Так, нещодавно разом із партнерами ми передали до центру потужний генератор, для того щоб установа мала змогу функціонувати в автономному режимі на випадок відключень електроенергії. Цього разу завітав до центру та привіз інвалідні візки», — розповів голова благодійного фонду Олег Боз.

Варто відзначити, що БФ «Розвиток Коблево» також раніше передавав інклюзивне обладнання до Відділення стаціонарного догляду. За словами директорки установи, цим обладнанням активно користуються як опікувані центру, так і жителі громади, а також внутрішньо переміщені особи.

«Ми щиро вдячні Олегу Костянтиновичу та благодійному фонду «Розвиток Коблево» за чергову допомогу, а також за постійну увагу до нашої установи та опікуваних! Наразі для нас дуже важлива стороння підтримка, допомога та турбота», — подякувала благодійні організації директорка Територіального центру Віра Охотниченко.

Також за доброю традицією голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз поспілкувався з колективом соціальної установи, дізнався про нагальні потреби Територіального центру та детально розпитав працівників про сьогоденні проблеми.  

«Я маю велику надію на те, що після завершення війни ми зі свого боку матиме ще більш можливостей для допомоги вашій установі, але й сьогодні волонтери нашого фонду докладають своїх зусиль аби надавати підтримку та допомагати відділенню стаціонарного догляду», — звернувся до колективу Олег Боз.