Неподалік від Рибаківки зіткнулися вантажівка та легкове авто (ФОТО)

0
659

Сьогодні, 26 серпня, приблизно о 06:02 на автодорозі М-14 «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ» неподалік повороту до села Рибаківки Березанської громади Миколаївського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участі Volkswagen Passat та вантажівки MAN. 

Про це повідомили у відділі комунікації Поліції Миколаївської області.  

Внаслідок зіткнення транспортних засобів 24-річний водій легковика, його 23-річний пасажир та 29-річний водій вантажівки отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Медики їх госпіталізували. 

За вказаним фактом слідчі відділення поліції №8 Миколаївського райуправління відкрили кримінальне провадження, попередньо, за ознаками ч. 1 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Слідчі звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, повідомити до відділення поліції №8 Миколаївського райуправління за адресою: смт Березанка, вул. Центральна, 43 або за телефонами (05153) 2-13-67,102.