В Коблівській громаді відбудуться установчі збори з формування складу Молодіжної ради

0
203

Молодіжна рада — це інструмент молодіжного “голосу”, який дає можливість почути молодих людей. Це консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на місцях.

29 серпня  2023 року о 14:00 в актовому залі адміністративної будівлі Коблівської сільської ради відбудуться установчі збори з формування складу молодіжної ради при Коблівській сільській раді. Про це повідомляється на офіційному сайті громади.  

До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, що постійно проживають на території Коблівської сільської територіальної громади.

Для участі в установчих зборах до 29 серпня включно (крім вихідних днів) кандидатам на членство в Молодіжній раді необхідно подати ініціативній групі такі документи:

  • анкету у відповідній формі (Додаток 1);
  • копію паспорта громадянина України.

Зазначається, що пакет документів для участі в установчих зборах в паперовому вигляді приймається до 28 серпня 2023 року включно (крім вихідних) з 10:00 до 17:00 год (12.00-13.00 – перерва на обід) за адресою: с. Коблевевулиця Одеська, 4, 2 поверх (приймальна сільського голови), телефон для довідок: (099-204-59-15).

З детальною інформацією можна ознайомитися на САЙТІ Коблівської громади.