Голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав допомогу військовим на фронт

0
303

Військовослужбовці, які боронять країну на запорізькому напрямку, знов отримали допомогу від Благодійного фонду «Розвиток Коблево». Цього разу благодійниками було передано антену для підсилювача сигналу, а також продукти та сезонні засоби для захисту від москітів, про що повідомляє офіційний сай БФ «Розвиток Коблево».

«Команда фонду «Розвиток Коблево» продовжує стояти пліч о пліч з нашими військовими. Наша команда тримає постійний зв’язок з захисниками та передає допомогу на лінію фронту з урахуванням їх нагальних потреб», — розповів Олег Боз.

Від потужної підтримки з тилу залежить велика частина успіху української армії в бою з російським агресором. Таку думку розділяє й команда волонтерів БФ «Розвиток Коблево», тому благодійники завжди охоче відгукуються на запити військових та передають всі необхідні їм речі.

«Ми не можемо стояти осторонь, адже допомога нашім бійцям завжди стає у нагоді. Вчасно реагувати на потреби військових нині вкрай важливо, до того ж у військовому побуті захисників є безліч потрібних їм речей, які мі з радістю знаходимо та відсилаємо хлопцям на фронт. Ця партія допомоги не перша і точно не остання. Сьогодні наша єдина мета – це спільна перемога, тому працюємо надалі із вірою в квітуче майбутнє нашої країни», — акцентував очільник фонду.

Варто зазначити, що БФ «Розвиток Коблево» також продовжує приймати посильну участь у зборах коштів та донатів на потреби військовослужбовців та закликає об’єднуватися у спільній справі з допомоги тих, хто має таку можливість.