В Березанській громаді комісія відмовила заявникам в отриманні державних коштів за пошкоджене майно

0
359

7 червня під головуванням заступника селищного голови Людмили Кравцової відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Про це повідомляється на офіціному сайті Березанської громади. 

Комісія розглянула дві заяви мешканців Краснопілля та Малахового, які самостійно зареєструвалися в додатку Дія, для отримання державної компенсації. Розглянувши та обговоривши заяви та пакет документів до них, взявши до уваги акти комісії по обстеженню об’єктів нерухомості заявників, протокольно прийнято рішення за результатами голосування членів комісії. Рішення у наданні компенсації мешканцями Малахового та Краснопілля було одностайним – відмовити заявникам, оскільки їхнє нерухоме майно не було пошкоджене внаслідок бойових дій чи терористичних актів та диверсій.

Згідно з чинним законодавством, рішення комісії буде передано на засідання виконкому для його затвердження.

Мешканцям Березанської громади також нагадали, що реєструватися в додатку Дія для отримання державної компенсації можуть тільки ті громадяни, чиє майно пошкоджене виключно внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.