В Березанці відбулися змагання з футболу на кубок Віталія Кіма (ФОТО)

0
419

6 червня на Березанському стадіоні «Фортуна» проведено фінальну частину змагань з футболу серед дитячо-юнацьких команд Миколаївської області на кубок губернатора Віталія Кіма «Разом до Перемоги!». Про це повідомляє пресслужба Березанської селищної територіальної громади. 

Змагання проводились з метою популяризації та подальшого розвитку дитячо-юнацького футболу та зміцнення національно-патріотичного духу у молодого покоління.

На урочистому відкритті були присутні очільник Березанської громади Валерій Хоміцький, голова Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакірєв, помічник народного депутата України О. Пасічного Ігор Климов, депутатка Миколаївської районної ради Антоніна Погадаєва і організатор змагань Ігор Чапчай. Вони побажали гарної гри, спортивного азарту та перемоги.

Учасниками фінальної частини змагань були шість команд: СК «Юніор» (Новий Буг), СДЮСШОР «Миколаїв», «Укр-Нива» (Березанка), «Сокіл» (Вознесенськ), ДЮСШ (Арбузинка).

Урочисте відкриття супроводжувалося Гімном України та хвилиною мовчання за загиблими, які віддали свої життя заради майбутнього України, майбутнього дітей. 

Зазначається, що змагання пройшли на високому емоційному рівні. Драйв, сльози радощів перемоги, відчаї поразки, переживання батьків, спортивні відчайдушні настанови тренерів, загальне задоволення від гри.

Переможцями даної фінальної частини стали:
1 ліга:
1 місце — ДЮСШ (Арбузинка)
2 місце — «Укр-Нива» (Березанка),
3 місце – СК «Юніор» (Снігурівка).
Вища ліга:
1 місце — СДЮСШОР «Миколаїв»
2 місце — «Сокіл» (Вознесенськ)

3 місце — СК «Юніор» (Новий Буг). 

Також було зазначено найкращих гравців проведених змагань: Тишкевич Андрій (Миколаїв), Сіканець Кирило ДЮСШ (Арбузинка), Пантус Максим (Новий Буг), Стоматов Кирило (Березанка), Демчико Максим (Вознесенськ).

Учасники-команди були нагороджені медалями та кубками, а також кожен гравець отримав від Миколаївської ОВА подарунки у вигляді термоса, спортивної кружки та клавіатури до комп’ютера. Церемонію нагородження провели Валерій Хоміцький і Олександр Балакірєв.