Благодійний фонд «Розвиток Коблево» знов передав допомогу родинам ВПО Коблівської громади (ФОТО)

0
377

У травні 2023 року Благодійний фонд «Розвиток Коблево» знов підтримав внутрішньо переміщених українців, які проживають в селах Коблівської територіальної громади. Волонтери фонду завітали до Коблева, Виноградного, Рибаківки, Лугового, Морського, Новофедорівки та Українки, передавши родинам переселенців 210 нових теплих ковдр, інформує офіційна сторінка БФ «Розвиток Коблево».

Допомога була організована завдяки партнерству із благодійною організацією “Вплив” в рамках ініціативи “Shelter Ukraine” та націлена на підтримку родин внутрішньо переміщених українців, які виховують дітей віком до 16 років.   

Як зазначив очільник БФ «Розвиток Коблево» Олег Костянтинович Боз, благодійним фондом і надалі буде надаватися всебічна допомога людям, які зараз найбільше потребують захисту та сторонньої підтримки. Для цього фонд постійно працює над пошуком та втіленням проектів разом із іншими благодійними організаціями, українськими та міжнародними донорами та партнерами, спільно напрацьовуючи нові можливості співпраці.

«Українці, які були вимушені покинути свої домівки через активні бойові дії, мають відчувати себе більш захищеними, адже багато з них і зовсім лишилися особистого майна через ворожі атаки. І наша спільна задача – допомагати їм й робити все, щоб їх життя на новому місці не ставало на паузу, щоб люди продовжували знаходити в ньому маленькі радощі. Нещодавно ми також передали для дітей переселенців набори спортивного одягу», — ділиться Олег Боз.

Нагадаємо, що під час повномасштабного російського вторгнення Благодійний фонд «Розвиток Коблево» визначив для себе найголовніші завдання, на які представники організації спрямовують основні зусилля. Це – допомога українській армії, підтримка вразливих категорій населення та допомога внутрішньо переміщеним особам, які прямо постраждали від війни та були змушені покинути свої домівки. 

Благодійну допомогу було надано в межах ініціативи “ShelterUkraine”, що реалізується завдяки SILabUkraine та ChildFundDeutschland та AktionsbündnisKatastrophenhilfe. Мета проекту — допомога внутрішньо переміщеним українцям, що постраждали від війни.