Голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав допомогу Коблівському територіальному центру соціального обслуговування

0
191

Благодійна діяльність БФ “Розвиток Коблево” спрямована як на підтримку української армії, так і на допомогу цивільному населенню, в особливості благодійники намагаються підтримувати ті вразливі категорії населення, які потребують особливої турботи та уваги.

Голова та засновник Благодійного Фонду Олег Боз передав у користування Територіальному центру соціального обслуговування Коблівської сільської ради інвалідні візки, милиці та ходунки.

Зазначимо, що така допомога, особливо у нелегкий воєнний час, стала дуже актуальною для Коблівського територіального центру соціального обслуговування, адже Коблівська громада прийняла достатньо велику кількість вимушених переселенців, серед яких є і люди поважного віку, і особи з обмеженими фізичними можливостями, які потребують спеціального інклюзивного обладнання для пересування. 

“У нас з’явилась можливість забезпечити Коблівський центр соцобслуговування певним обладнанням. Я дуже сподіваюсь, що така допомога стане в нагоді як мешканцям Коблівської громади, так і особам, які були вимушені покинути свої домівки та знайшли прихисток у населених пунктах Коблівської громади”, — розповів очільник Благодійного Фонду «Розвиток Коблево» Олег Боз. 

Нагадаємо, що гуманітарна допомога у вигляді інклюзивного обладнання соціальним установам Коблівської громади надається від Фонду “Розвиток Коблево” не вперше. Подібні технічні засоби від Фонду отримав влітку 2022 року Тузлівський центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг Коблівської громади.

“Намагаюся тримати слово та надалі оказувати підтримку тим категоріям населення, які потребують цього найбільше. Я впевнений, що після закінчення війни у нашого благодійного фонду з’явиться ще більше можливостей, але і зараз, у воєнний час ми цікавимось сьогоденними проблемами у соціальній сфері та житті громади”, – підкреслив Олег Боз.