Березанська громада отримала гуманітарну допомогу від польського Фонду міжнародної солідарності

0
357

До Березанської громади доставлена гуманітарна допомога від Фонду міжнародної солідарності (Республіка Польща). Про це повідомляє прес-служба Березанської СТГ. 

10 лютого Березанська громада отримала 10 генераторів 3,5 кВт (вартістю 17200 злотих), 3 генератори 5,5 кВт (вартістю 10073,70 злотих), 4 генератори 8 кВт (вартістю 19138,80 злотих), 15 пічок (вартістю 11180,70 злотих), 15 димових труб та 15 колін до димоходів (вартістю 40393,20 злотих) від Фонду міжнародної солідарності (Республіка Польща) в рамках проєкту, який співфінансується в рамках польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Зазначається, що така підтримка є особливо актуальною для Березанської громади у воєнний період. З їх допомогою буде додатково дооблаштовано Пункти незламності, соціальні та медичні установи, які незважаючи на відключення електроенергії, матимуть змогу працювати. 

Діяльність Фонду Mіжнародної Солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банк Господарства Крайового) та Європейською комісією спрямована на закупівлю та доставку гуманітарної допомоги для територіальних громад та органів місцевого самоврядування, які є жертвами російської агресії проти України та/або допомагають внутрішньо переміщеним особам.