До Коблівської громади прибув святковий вантаж: діти отримали подарунки, а рятувальники — професійне обладнання та спорядження (ФОТО)

0
1281

До Коблівської територіальної громади надійшло пожежне обладнання та спорядження, захисний одяг та взуття для пожежників, а саме професійне знаряддя, обладнання, шоломи, спецодяг, взуття, гідравлічні ножиці носилки та багато інших потрібних речей.

Як зазначили на офіційному сайті Коблівської територіальної громади, допомога для рятувальників надійшла за клопотанням сільського голови громади Володимира Панича від Гуманітарного штабу при Миколаївській ОВА за підтримки голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

Також нагадаємо, що у жовтні Гуманітарний штаб передав коблівським пожежникам машину зі Швеції, яку придбала гуманітарна організація із Гетеборга.

Також разом із професійним знаряддям та обладнанням для коблівських рятувальників Гуманітарний штаб направив святковий вантаж для дітей Коблівської територіальної громади: 1500 подарункових комплектів — це солодощі та ігрові клавіатури, які доставлять у всі населені пункти громади.

Зазначимо, що наразі в Коблівській громаді проживають 1453 дитини, з яких 613 — це діти з внутрішньо переміщених сімей.