Коблівська громада отримала «надзвичайну» гуманітарну допомогу (ФОТО)

0
541

Надзвичайна допомога приїхала до Миколаївщини зі Швеції. Причому приїхала в буквальному розумінні слова, самостійно, подолавши велику відстань і багато кордонів, — підкреслили у Гуманітарному штабі при Миколаївській ОВА. 

Завдяки гуманітарній організації із Гетеборга — «Help Ukraine Gothenburg» і всім небайдужим людям, що долучились до збору коштів, була придбана пожежна машина, важливість якої зараз важко переоцінити.

Машина вже дісталась Миколаєва і далі спрямувала до Коблівської громади, в якій є гостра необхідність в такій техниці для наших рятувальників. Передав машину загону коблівських пожежних та подякував їм за важку працю заступник начальника Миколаївської ОВА Георгій Решетілов.

Але наші друзі з Гетеборгу не обмежились тільки пожежною машиною — все вільне місце в ній було укомлектовано обладнанням для пожежників, медичними засобами, ліками та продуктами харчування. Всі надані ліки та медичне приладдя будуть розподілені між медичними закладами області, згідно їх потреб.

«Щиро вдячні за таку вагому у всіх сенсах слова підтримку. Help Ukraine Gothenburg, Embassy of Ukraine in Sweden / Посольство України в Швеції та нашим друзям із громадської організації «Наш Янів», завдяки яким машина перетнула кордон і потрапила до Львівської області. Ваша допомога рятує життя та майно українців. Разом до Перемоги! Слава Україні!», — висловили подяку благодійникам у Гуманітарному штабі.