Юні художники з Коблівської громади завоювали призові місця на обласному конкурсі

0
287
Ілюстраційне фото

З метою патріотичного виховання учнівської молоді, виявлення та підтримки талановитих дітей, художньо-естетичного виховання учнівської молоді в традиціях національної культурної спадщини, стимулювання творчого мислення та самовдосконалення в закладах загальної середньої освіти Миколаївської області проводився конкурс дитячого малюнку «Як я захищатиму Батьківщину».

Для участі в Конкурсі були заявлені роботи здобувачів освіти від Анатолівського, Коблівського та Рибаківського ліцеїв Коблівської сільської ради, розповідає офіційний сайт Коблівської громади.

Дана тема є актуальною, тож при перегляді малюнків можна було побачити думки та мрії дітей про те, яким чином можна забезпечити мир та спокій у нашій країні.

Відповідно рішення журі призові місця посіли:

у номінації «Графіка»

I вікова категорія

II місце:

  • Калкутін Іван, учень Рибаківського ліцею, за роботу «На варті миру і свободи», керівник Хацкевич Ю.Ю.,
  • Швець Андрій, учень Коблівського ліцею, за роботу «Молюсь за Україну», керівник Подимова Л.Л.

III місце:

  • Андрєєва Маргарита, учениця Рибаківського ліцею, за роботу «Моя допомога ЗСУ в тилу – для нашої перемоги», керівник Хацкевич Ю.Ю.

II вікова категорія

I місце:

  • Ганган Ірина, учениця Коблівського ліцею, за роботу «Ми є. Були. І будем ми!»

II місце:

  • Соловйова Ірина, учениця Рибаківського ліцею, за роботу «Наш дух міцний не знищити, не вбити. Підтримку маєм Божого плеча», керівник Хацкевич Ю.Ю. 

Переможців та їх художніх керівників привітали у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Коблівської сілської ради:

«Ми впевнені, що досвід участі у Конкурсі вас багато чому навчив. Бажаємо ніколи не зупинятись на досягнутому і прагнути пізнавати все більше. Висловлюємо подяку керівникам за активну роботу з обдарованою молоддю, формування духовних цінностей українського патріота, національної свідомості, любові до українського народу, його історії, рідної землі, шани до минулого і сучасного нашої країни. Нехай в очах завжди горить ентузіазм та розкриваються нові, творчі можливості. Успіхів вам, натхнення та позитиву кожен день! Вперед, до нових перемог!»