Голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз знов надав допомогу військовослужбовцям ЗСУ (ФОТО)

0
799

Благодійний фонд «Розвиток Коблево» підтримує як цивільне населення, так і воїнів ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення країни-агресора. Цього разу очільник благодійної організації Олег Боз, дізнавшись про потреби військовослужбовців, передав захисникам Миколаївщини світлові прилади високої дальності для підсвічування та знищення ворожих «шахедів», а згодом благодійник передав бійцям ще один комплект гуми на позашляховик, а також такі необхідні у військовому побуті напередодні зими печі-буржуйки.

«Підтримувати наших захисників — це не просто громадянська позиція, але і наш обов’язок, а коли є щире бажання, то обов’язково знаходяться й засоби. Я вважаю, що допомагаючи фронту саме сьогодні, особливо тими речами, які так необхідні у боротьбі із ворогом, ми спільно наближаємося до перемоги, тому і надалі наш фонд намагатиметься бути корисним та вести волонтерську діяльністю. Також хочу подякувати усім, хто не залишається сторонніми до потреб наших військовослужбовців та приєднуються до допомоги», — розповів голова та засновник БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз.

Зазначимо, що разом з волонтерами Березанщини та Миколаївського району команда Благодійного фонду «Розвиток Коблево» тримає міцну та впевнену позицію щодо підтримки захисників ЗСУ. Також благодійники не обходять увагою і потреби мирного населення, особливо ті вразливі категорії жителів громад, які в умовах військового стану потребують допомоги та турботи.

Олег Боз завжди каже, що допомагати іншим не так важко, особливо, коли це бажання щире, а для спільної доброї справи завжди знаходяться партнери, однодумці та небайдужі люди. 

«Сьогодні кожна добра справа, спрямована на допомогу українській армії, наближає нашу країну до перемоги, а також піднімає бойовий дух наших захисників, тому команда фонду «Розвиток Коблево» і надалі буде підтримувати військовослужбовців», — зазначив благодійник.