Коблівська громада уклала договір про партнерство з муніципалітетом курортного міста Литовської Республіки

0
343

Представники Коблівської сільської територіальної громади на чолі з сільським головою Володимиром Паничем відвідали з офіційном візитом м. Нерінга Литовської Республіки на запрошення мера муніципалітету. Про це повідомляє офіційний сайт громади. 

Під час візиту представники Коблівської громади мали можливість ознайомитись з роботою місцевого комунального господарства, медичного закладу, соціальних служб, школи та клубу.

В свою чергу, уповноважена делегація представила Коблівську громаду, місцевих товаровиробників, українські звичаї та традиції.

11 листопада під час засідання муніципалітету Нерінга одноголосно було прийнято рішення щодо підписання договору про партнерство з Коблівською сільською радою та муніципалітетом Нерінга.

«Це історичний день, який дає можливість нашим громадам співпрацювати в сфері туризму, охорони здоров’я, навколишнього середовища, реалізації інших спільних проєктів за кошти ЄС», — зазанчили у сільській раді.

12 листопада делегація прийняла участь в урочистих заходах щодо святкування 585 річниці міста Нерінга. 

«Висловлюємо окрему вдячність мешканцям міста та державі Литва за велику підтримку народу України у боротьбі за свою незалежність та територіальну цілісність, що відчувалась у кожному слові, погляді, дії. Дякуємо!».

Додатково про офіційний візит делегації представників Коблівської громади до м. Нерінга — на офіційному сайті.