Житель Коблівської громади Геннадій Кримінський героїчно загинув, виконуючи бойове завдання

0
1505

Трагічну звістку про важку втрату і непоправне горе отримала в останні дні Коблівська громада. 13.08.2022 року під час виконання бойового завдання героїчно загинув наш земляк, сержант Геннадій Михайлович Кримінський.

Народився Герой в селі Бесарабка, згодом сім’я переїхала в село Коблеве, де він і закінчив школу. Отримав професію газо-електро зварювальника у м. Миколаїв. Відслужив два роки строкової служби в Угорщині та Білорусії. Повернувся зі служби вже у званні сержанта. До початку повномаштабної війни працював на ТІСі, був надзвичайно працьовитий, відданий своїй справі, майстер «на всі руки», надійний та відповідальний.

Чоловік був призваний до лав ЗСУ у травні місяці у якості техніка у 2-гу стрілецьку роту 2-го стрілецького батальйону, який був відправлений на виконання бойових завдань з захисту територіальної цілісності України в населений пункт Піски Ясинуватського району Донецької області. У самому горнилі війни наш Воїн Світла загинув у віці 52 років.

«Щиро завдячуємо Геннадію Михайловичу, адже ціною свого життя він боровся з російським окупантом. Він не побоявся, не сховався, а вступив у запеклий бій за Україну, заради її майбутнього і майбутнього її дітей. Нехай земля Вам, Геннадію, буде пухом. Герої не вмирають! Пам’ять про Вас і Ваш подвиг назавжди буде у наших серцях. Сільський голова Панич Володимир Михайлович, виконавчий комітет, депутатський корпус Коблівської сільської ради, всі мешканці громади висловлюють свої співчуття родині і близьким загиблого Героя. Схиляємося у скорботі та розділяємо біль непоправної втрати. Геннадій Михайлович навічно залишиться у пам’яті як світла, доброзичлива і позитивна людина. Нехай Бог прийме його у свої обійми. Рідним сили та витримки пережити це страшне горе. Щирі співчуття!»  

Прощання з Героєм розпочнеться  об 11.00 годині  20.08.2022 року біля будинку загиблого по вулиці Баблідзе в с. Коблеве. 

Колектив редакції koblevo.news висловлює щирі співчуття родині Геннадія Кримінського та особисто його доньці Галині. Герої не вмирають! Вічна слава Захиснику України!  

За інформацією Коблівської сільської ради