Людям про людей: інтерв’ю з Тетяною Швець

0
475

Світлана Швець — одна з тих жіночок, яка знайшла свій прихисток у Коблівській громаді, переїхавши з Миколаїва. Раніше жінка працювала у Миколаївському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді, а з тих пір, як проживає на території Прихістку Коблівської громади, проводить креативні та пізнавальні майстер-класи із діточками різного віку. 

Як зізналася сама пані Тетяна у приватній співбесіді з кореспондентом koblevo.news, продовження своєї діяльності та справи усього життя допомагає їй відволікатися від сумних думок та надає сил та натхнення жити далі та вірити у перемогу України над загарбниками. 

Також у Тетяни Швець є мрія, яка об’єднує усіх, хто вимушений був тимчасово покинути рідні домівки.

«Дуже хочу додому, щоб наша Україна перемогла та ми всі повернулися додому», — зізнається Тетяна Швець.   

Зазначимо, що Коблівська громада має змогу приймати тимчасово переміщених осіб завдяки злагодженим старанням та активним діям місцевої влади в особі голови Коблівської громади Володимира Панича та керівничого апарату сільської ради, а також місцевим благодійникам — БФ Олега Боза «Розвиток Коблево» та БФ «Світлі справи» голови Миколаївської обласної ради Ганни Замазєєвої. 

На території Прихистку кожен намагається бути корисним, а бездоганно координувати процесом вдається радниці Ганни Замазєєвої Вікторії Матієнко, яка очолює проект «Прихисток своїм».  

На цьому історії про людей, які втратили попреднє життя, але не втратили віру у себе, людей та захисників України і перемогу над ворогом не закінчуються, та далі буде…