Благодійний Фонд Олега Боза «Розвиток Коблево» продовжує підтримувати Коблівську громаду

0
933

Сьогодні, 11 серпня, Благодійний Фонд Олега Боза «Розвиток Коблево» відвідав Тузлівський центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг Коблівської громади та разом із БФ «Від серця до серця» благодійники передали для користування опікуваних інвалідні візки та інше, дуже необхідне інклюзивне обладнання.

У центрі постійне проживає 12 опікуваних мешканців Коблівської громади, які забезпечені наразі усім необхідним. Також варто зазначити, що Благодійний Фонд Олега Боза «Розвиток Коблево» постійно реагує на нужди соціальних груп, які особливо потребують підтримки. Декілька років назад Олег Боз посприяв фінансуванню ремонтних робіт у центрі — тоді було замінено пластикові вікна.

Завідувачка Тузлівського центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Коблівської громади Віра Охотніченко разом із працівниками закладу були дуже вдячні за таку допомогу.

«Ми сподіваємося, що ми все можемо пережити, але ж тільки б закінчилась війна», — каже пані Віра. 

Очільник БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз також підтримав колектив закладу та їх опікуваних та поцікавився сьогоденними проблемами та задачами центру.

«Ми будемо и надалі оказувати вам підтримку, та я дуже сподіваюсь, що по закінченні бойових дій на території України ми зможемо зробити набагато більше», — розповів Олег Боз.

Варто також відзначити, що Тузлівський центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг Коблівської громади також підтримується бюджетом місцевої сільської ради, волонтерами, місцевими жителями Коблівської громади – усіма тими людьми, які вірять у скорішу перемогу України у боротьбі з загарбником.