В селах Березанської громади пройшли перевірки на дотримання карантинних обмежень

В Березанському районі тривають перевірки дотримання протиепідемічних заходів. Превірки проходили продуктові магазини, магазини продовольчих товарів, кафетерії, автомобільні заправки. Про це повідомляє сторінка у Facebook Миколаївської РДА. 

Щодня 12-16 фахівців, що входять до складу робочих груп, проводять перевірки дотримання карантинних обмежень в Миколаївському районі. В роботі задіяні представники Миколаївської РДА, Держспоживслужби, Національної поліції, органів місцевого самоврядування.

Група фахівців перевірила 2 магазини господарчих товарів, кафетерій, 3 продмаги, АЗС в селах Ташине, Прогресівка та смт. Березанка. Акцент зроблено на інформаційно-роз’яснювальну роботу.

На Очаківщині спільну перевірку 5 об’єктів здійснили в селі Куцуруб та місті Очаків. В місті Нова Одеса промоніторено роботу 4 продовольчих магазинів. Складено 2 протоколи.

Також нагадується, що такі перевірки відбуваються щоденно в усіх населених пунктах району. Підприємців та відвідувачів закликають бути відповідальними.