Трагічна звістка: на війні загинув Олександр Фірсов з Рибаківки

0
1991

Сума звістка для всієї Коблівської громади: родина Фірсових з Рибаківки, яка з 2022 року була у пошуку нашого захисника, свого сина і брата отримала підтвердження сумного та трагічного факту — загибелі Олександра під час захисту нашої Батьківщини від лютого окупанта, повідомила секретарка Коблівської сільської ради Світлана Талоха.

Фірсов Олександр Володимирович захищав Донецьку та Луганську області з початку вторгнення росії в Україну. Як захисник суверенітету та територіальної цілісності України нагороджений в 2016 році відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», в 2019 році нагрудним знаком «За взірцевість у військовій службі», в 2021 році нагрудним знаком «Гідність та честь».

Всі ці роки Олександр щиро захищав нашу землю та під час повномасштабного вторгнення ворога звичайно продовжив її захист, у пам’ять про своїх загиблих побратимів та розуміючи яка велика небезпека стоїть для України, для своїх рідних та близьких, односельців…. Всі свої знання та вміння у військовій справі уміло застосовував разом зі своїми побратимами у нескореній фортеці Маріуполя. Загинув наш Олександр під час безпосереднього бойового зіткнення з противником в місті Маріуполь. Тривалий твій шлях додому, мужній наш ВОЇНЕ!!!

Добра світла пам’ять про Олександра і безмежна вдячність за його подвиг назавжди залишаться в наших серцях.

Вічна пам’ять і царство небесне ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ, ФІРСОВУ ОЛЕКСАНДРУ ВОЛОДИМИРОВИЧУ! Ніколи не забудемо… Щирі співчуття родині в тяжкому горі від усієї громади!

Про день і час поховання буде повідомлено додатково.