В Березанці відбулося засідання виконкому селищної ради

0
397

30 січня, відбулося засідання виконавчого комітету Березанської селищної ради, повідомляє перс-служба Березанської громади. Його провела керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Наталія Семенівна Кліщенко. У роботі взяли участь 14 членів виконкому та запрошені. На порядок денний всього винесено 35 питань. 

На початку засідання заслухали директорів Краснянського ЖКП, КП «Дмитрівка», Щасливського КП, КП «Ташинське», Прогресівського ГКП про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств громади за 2023 рік.

Інформацію взяли до відома, роботу керівників даних комунальних підприємств визнали задовільною. В свою чергу рішенням виконавчого комітету керівникам комунальних підприємств було рекомендовано вживати заходи щодо погашення заборгованості населення по сплаті за послуги з водопостачання враховуючи зняття мораторію на відключення водопостачання у разі наявності заборгованості споживачів; проводити дезінфекцію водопровідної мережі при необхідності та укласти договір на проведення лабораторного дослідження якості питної води; забезпечити населення питною водою з використанням генераторів у випадку відключення електропостачання більше, ніж на 2 доби та інше.

В ході засідання також обговорено та схвалено рішення про надання дозволів КП «Березань» на виготовлення проєктно-кошторисної документації протирадіаційного укриття в двох багатоквартирних будинках; про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій; про затвердження Висновку органу опіки та піклування Березанської селищної ради про визначення місця проживання малолітніх дітей та інші не менш важливі питання.

Рішеннями виконавчого комітету також було затверджено статус 10 дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та внесено зміни до складу ради з питань внутрішньо переміщених осіб, до складу комісії щодо складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю та комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Березанської селищної ради.

По всіх питаннях порядку денного засідання прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному сайті селищної ради.