Хлопці та дівчата з Коблівської та Березанської громад стали переможцями III етапу заходу «Шкільні ігри» з волейболу

0
257

У вівторок, 5 березня, у рамках районного етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Шкільні ігри», на базі освітніх закладів Новоодеської громади пройшли змагання з волейболу серед учнів та учениць шести громад Миколаївського району (Березанської, Коблівської, Чорноморської, Ольшанської, Костянтинівської та Сухоєланецької), повідомили в Миколаївській ОДА.

Участь у змаганнях взяли 110 школярів, які сформували одинадцять команд – шість команд хлопців та пʼять команд дівчат. 

Відкриваючи змагання, з вітальним словом до присутніх звернулася виконуюча обов’язки начальника управління освіти Новоодеської міської ради Надія Молчановська, яка побажала усім учасникам успіху у спортивних іграх, а переможцям — нових спортивних звершень на славу рідного краю.

Турнір був надзвичайно запеклий, кожна команда показувала всі свої навички та силу в спорті. 

У результаті, гідне перше місце серед юнаків завоювала команда Березанської громади, друге – команда Коблівської, третє — команда Костянтинівської. А кращою серед дівчат стала команда Коблівської громади. Друге місце посіла команда Ольшанської громади, третє – команда Новоодеської. 

По завершенню змагань представники Миколаївського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України вручили переможцям заслужені нагороди. 

Зазначимо, що Всеукраїнський захід «Шкільні ігри» реалізується в межах ініціативи «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» за підтримки Президента України Володимира Зеленського.