В Коблівській громаді відкрили станцію очищення води (ФОТО)

0
133

Перша в Коблівській сільській територіальній громаді Миколаївського району Миколаївської області станція комплексного очищення води з бюветом питної води відкрита 23 листопада 2023 року в населеному пункті Рибаківка. Проєкт реалізовано за фінансової й технічної підтримки IOM Ukraine (МОМ) та за участі інженерної компанії МЕГАВАТТ, що надала послуги з інсталяції та сервісного обслуговування. 

За підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) в с.Рибаківка відбулось реалізація проекту «ПИТНА ВОДА» в рамках якого було встановлено надане МОМ безкоштовно обладнання з очистки питної води. 

Коблівська сільська рада в свою чергу відремонтувала приміщення та встановила надане МОМ обладнання. 

Наразі жителі с.Рибаківка мають можливість отримувати безкоштовно очищену питну воду в спеціально обладнаному для цього приміщенні. 

Перші відвідувачі змогли скуштувати на смак криштально чисту, у буквальному сенсі слова, воду на смак. Кажуть, відрізняється від звичайної питної води. 

«Ми безмежно вдячні за цей величезний подарунок Коблівській громаді нашим партнерам — IOM Ukraine та Павлу Наливайку. Впевнені, що наша плідна співпраця з Міжнародною організацією з міграції продовжиться і надалі, і що спільно ми зможемо реалізувати ще не один проєкт на благо нашої громади», — сказано у повідоменні.