В Березанці відкрили жіночий клуб «СОФІЯ»

0
629

Саме спілкування стало метою створення жіночого клубу при Березанській публічній бібліотеці, бо це чудова можливість поділитися своїми знаннями і враженнями, відпочити душею, знайти розраду від повсякденних одноманітних справ та турбот, розповідають в прес-службі Березанської громади.  

На засіданнях клубу «Софія» учасниці матимуть змогу поговорити на різні теми: про самооцінку й любов до себе, жіноче здоров’я та красу, про стрес і те, як його подолати, про секрети кулінарії та омолоджуючу гімнастику і ще багато всього цікавого та корисного. 

Кожне засідання клубу матиме свій формат. Тож перша зустріч колежанок пройшла у формі літературного вечора на тему «Війна, поезія і мрія…». Ведуча заходу Алла Голокоз ознайомила присутніх з поезіями жінок-сучасниць, з їхніми емоціями та переживаннями, що вилились рядками у потужні вірші. Гість і постійний читач бібліотеки Анатолій Кшевзінський доповнив теплу невимушену атмосферу чудовим виконанням музичних композицій. 

Відкриття жіночого клубу «Софія» стало справжнім святом гарного настрою для його учасниць. І сподіваємось, що наступні зустрічі й надалі зігріватимуть їхні серця живим теплом позитивних емоцій, нових вражень, душевністю неординарних зустрічей.