Новофедорівський хореографічний колектив «Відродження» посів призове місце в обласному конкурсі

0
139

Хореографічний колектив «Відродження» Новофедорівського СБК — філії (керівник Зиміна Катерина Михайлівна) посіли 3 місце в номінації «Сучасна хореографія» в обласному огляді хореографічного мистецтва «Jam», який відбувся наприкінці жовтня. 

Метою цього конкурсу було визначення стану роботи хореографічних колективів Миколаївщини, впорядкування, збереження розвитку та популяризації народної, стилізованої, класичної, сучасної, бальної та дитячої хореографії, пошуку та вдосконалення нових форм хореографічного мистецтва, популяризації народних традицій та обрядів у стилізованій хореографічній обробці, вдосконалення виконавської майстерності та виявлення нових творчих колективів. 

В огляді взяли участь 50 аматорських хореографічних колективів, гуртків, студій та шкіл (а це близько 1000 учасників) з 18 територіальних громад Миколаївщини.

Програма учасників складалася з двох хореографічних номерів у різних номінаціях та вікових категоріях. Конкурсанти представляли своє бачення сьогодення, виявляли творчий підхід до самобутнього втілення сценічного образу, сценічної культури та музичного оформлення. 

Вітання талановитим переможцям Коблівської громади. 

За інформацією КЗ «Коблівський центр дозвілля та розвитку особистості»