Трагічна звістка: захищаючи Донеччину, загинув Юрій Каснян з с. Українка

0
611

Шановна громадо, маємо знову непоправну втрату… Сповіщення про загибель свого сина отримала родина Каснян з села Українка, повідомили у представництві Коблівської сільської ради.

Каснян Юрій Семенович 23.08.1987 року народження загинув у бою за нашу Батьківщину під час виконання бойового завдання звільняючи від загарбників Донецьку область.

Народився Юрій Семенович у селі Українка де навчався, працював, одружився та виховував сина… Ворожа ненависна куля обірвала молоде життя, але наша пам’ять про світлу людину і мужнього захисника назавжди буде у наших серцях. Вічна і світла пам’ять Юрію Семеновичу, царство небесне!

Щирі співчуття родині воїна від сільського голови Панича В.М. та всієї громади. У сумі та жалобі схиляємо голови і в болі, зціплюємо зуби, пам’ятаючи про те, що за кожного загиблого кожен ворог і його нація понесе велику відплату… Віримо у наші ЗСУ, допомагаймо їм ще активніше на тернистій дорозі до перемоги і Слава Україні!!! Герої, нажаль, вмирають, але не в нашій пам’яті!!!

Про дату поховання буде надано додаткове оголошення.