Голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз на початку жовтня 2023 передав допомогу військовим (ФОТО)

0
393

На початку жовтня 2023 року Благодійний фонд Олега Костянтиновича Боза «Розвиток Коблево» знов передав допомогу військовослужбовцям. Як повідомляється на офіційному сайті БФ «Розвиток Коблево», цього разу військові розвідники з Запорізького напрямку отримали від благодійної організації саперні кішки для розмінування, а також ковдри, пледи та постільну білизну.

«Ми продовжуємо допомагати тим, хто кожного дня наближає нашу перемогу! Як тільки в нашого фонду з’являється можливість – ми з радістю передаємо нашим хлопцям необхідні для них речі та пристрої. Як і раніше, основні сили роботи нашої команди зосереджені на підтримці ЗСУ», — зауважив Олег Боз.

В той же час БФ «Розвиток Коблево» активно бере участь у зборах коштів на глобальні потреби української армії, систематично спрямовує допомогу на ЗСУ та заохочує до таких заходів партнерські та інші волонтерські організації.

«Волонтерський рух сьогодні має бути надійним тилом для нашої армії, тому я закликаю кожного не бути байдужим до нагальних потреб наших захисників. Звісно, в такі нелегкі часи ми повинні підтримувати сферу цивільного життя, тому благодійний фонд «Розвиток Коблево» також приділяє увагу і допомогу соціальній сфері наших громад», — додає очільник фонду.

Військова агресія російської федерації проти України докорінно змінила життя нашої країни та її жителів, поставивши під загрозу існування не тільки України як вільної та незалежної держави, але й українців як нації, але завдяки згуртованості та незламності українців, волонтерів та благодійників, які об’єдналися навколо спільної справи — захисту і збереження Батьківщини, ця загроза не справдилась.