Наприкінці вересня БФ «Розвиток Коблево» передав допомогу Коблівському Територіальному центру соціального обслуговування (ФОТО)

0
357

28 вересня 2023 року представники БФ «Розвиток Коблево» передали Територіальному центру соціального обслуговування Коблівської сільської ради гуманітарну допомогу. Волонтери передали в користування центру та його підрозділам інклюзивне обладнання – підйомники та поручні для інвалідів, а також чоловічний, жіночий, дитячий одяг та постільну білизну.

Як зазначила директорка Територіального центру соціального обслуговування Коблівської сільської ради Валентина Коржова, частину з отриманого направлять до Тузлівського відділення стаціонарного догляду, де наразі перебувають під постійною опікою 15 осіб, вік яких 80+ років.

«Виражаємо нашу щиру подяку Олегу Костянтиновичу Бозу та його фонду «Розвиток Коблево» за систематичну підтримку та допомогу нашій установі. За останній рік ми неодноразово отримували допомогу – ходунки, палиці, інклюзивні пристрої для маломобільних груп населення, а також генератор для безперебійної роботи стаціонарного відділення в Тузлах. За рік нашим центром було видано через пункт прокату 36 пристроїв, адже до нас звертаються не тільки місцеві мешканці, а й внутрішньо переміщені особи, які проживають в Коблівській громаді», — розповіла пані Валентина.

Зазначимо, що дана благодійна допомога була ініційована та організована Благодійним фондом «Розвиток Коблево» сумісно з партнерською благодійною організацією БФ «ДЖЕРЕЛО ДОБРА ВСЕСИЛЬНЕ».