Голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз знов передав допомогу на передову бійцям ЗСУ (ФОТО)

0
741

Благодійний фонд «Розвиток Коблево» на чолі із своїм засновником Олегом Костянтиновичем Бозом й надалі продовжують підтримувати українських захисників, особливо тих, хто захищає країну та Південний регіон на передовій лінії фронту. Так, цього разу Олег Боз передав військовослужбовцям на передову два ноутбуки, 30 печей під сухе пальне, ящик сухого пального та рюкзак для парамедиків, а деякий час тому захисники отримали від фонду «Розвиток Коблево» бінокль.

Допомога та підтримка для військовослужбовців, яка постійно надається з боку БФ «Розвиток Коблево», має не тільки практичне значення, але й підтримує захисників морально. Розуміючи важливість та значення допомоги саме для захисників української армії, з перших днів повномасштабного вторгнення благодійники знаходять сили та засоби, аби підтримати тих, хто відстоює нашу землю, мирне життя, цілісність та незалежність нашої держави.

«Наш фонд дійсно з перших днів військової агресії загарбників усіма силами намагається надати підтримку бійцям ЗСУ.  Особливо важлива така допомога для хлопців, які несуть службу на передовій лінії та у зоні бойових дій. Я вважаю, що головне у цей справі – не припиняти робити це та допомагати усіма можливими засобами до нашої перемоги, яку з кожним днем наближають українські військовослужбовці», —  вважає Олег Боз.

Як відомо, волонтерська діяльність – це перш за все щире покликання душі. Кожен, хто сьогодні робить свій внесок у підтримку української армії, а також і мирного населення, наближає перемогу України на впевнений крок уперед. Очільник фонду «Розвиток Коблево» вважає, що допомагати – не важко, для цього потрібно лише мати щире бажання, а також завжди дякує тим, хто приєднується до доброї справи у напрямку благодійності.

«Хочу подякувати усім друзям та партнерам, кожному, хто в такий нелегкий час знаходить у собі сили і мужність та допомагає нам. Хочу зазначити, що сьогоднішні успіхи наших хлопців на лінії фронту — це також один з показників нашої волонтерської діяльності та найкраща вдячність для нас, а нашим військовим хочу виразити величезну подяку за їх витримку та мужність!», — зазначив благодійник.

Команда БФ «Розвиток Коблево» продовжуватиме активну волонтерську діяльність: благодійники не зупинятимуться на досягненому та не залишатимуться осторонь потреб українських захисників, тому що єдність та підтримка наразі є одними з найпотужніших видів зброї народу України. 

«Маємо твердий намір працювати й надалі допомагати українській армії заради нашого світлого майбутнього та Перемоги України», — резюмував Олег Боз.